Víno z Muchovníku – Domácí Recept
Kromě sirupu či marmelády si z muchovníku můžete připravit také chutný likér nebo dokonce i muchovníkové víno. Na jeho výrobu budete potřebovat níže uvedené suroviny. Ingredience: Postup: Pro získání šťávy
Rady pro každého.
Kromě sirupu či marmelády si z muchovníku můžete připravit také chutný likér nebo dokonce i muchovníkové víno. Na jeho výrobu budete potřebovat níže uvedené suroviny. Ingredience: Postup: Pro získání šťávy
Mezi nejoblíbenější recepty, které si můžete doma sami připravit, patří marmeláda z muchovníku. Recept je přitom velice jednoduchý a zavařování muchovníku tak zvládne opravdu každý. Ingredience: Postup: Stejně jako v
Sirup z muchovníku skvěle chutná, ale má také nádhernou tmavě červenou barvu. Pokud si i vy chcete připravit muchovníkový sirup, recept je velice jednoduchý. Ingredience: Postup přípravy: Ovoce nejprve řádně
Když se řekne pouť, lidem se vybaví třeba houpačky, řetízkový kolotoč, autodrom nebo střelnice plná papírových růží. Kromě oblíbených pouťových atrakcí ale nemůže chybět ani cukrová vata, kterou milují děti
Cuketová sezóna! V létě přichází období, kdy tento zelený skvost najdeme snad ve všech možných pokrmech a podobách. Buchty, koláče, zapékané dobroty, dušená cuketa, pečená cuketa, smažená cuketa.. Musíme si
Pro milovníky těstovin jsou špagety carbonara skvělou a rychlou večeří. Do 20 minut máte hotovo a zajisté si pochutnáte. Na 2 porce si nachystejte.. INGREDIENCE: POSTUP: 1 Na troše oleje osmahneme
Míša řezy jsou oblíbeným zákuskem nejen pro děti, ale jejich kouzlu podléhají i dospělí. Někoho chuť tvarohu přivádí do dětských let a nostalgických vzpomínek na mládí, někdo si ji spojuje
Chřestová sezona je tu a byla by velká škoda tento skvost v kuchyni nevyužít na 100 %. Bílý chřest přivítáme v receptu na výtečné rizoto s grilovanou vepřovou panenkou. V
Jakmile žampiony sklidíte (přip. koupíte), v ideálním případě byste je měli také ihned tepelně upravit a užít si jejich skvělou plnou chuť. Pokud ovšem chcete houby uchovat na později, musíte
Vydali jste se do lesa na houby a podařilo se vám domů přinést pořádnou nadílku čerstvých ryzců, hřibů, lišek nebo holubinek? V tom případě teď jistě přemýšlíte, co s nimi
Podařilo se vám vypěstovat vlastní tabák a teď marně přemýšlíte, jak ho zpracovat, abyste si toto kuřivo později mohli skutečně užít? Ačkoliv někteří lidé tabák používají bez jakékoliv úpravy, většinou
Podařilo se vám na zahradě vypěstovat velkou úrodu zeleniny, kterou nejste schopní spořádat? Nebo jste snad v lese objevili velké množství hub, ale teď nevíte, co si s nimi počít?
Hlíva ústřičná má v kuchyni všestranné použití. Jedná se totiž o vynikající surovinu do polévek a omáček, ale dobře chutná i v kombinaci se zeleninou nebo v uzeném stavu. Tento
Přemýšlíte, co s rebarborou, kterou se vám podařilo vypěstovat na zahrádce? Ačkoliv si tuto rostlinu můžeme dopřát pouze během poměrně krátké sezóny, má dnes v kuchyni díky své nakyslé chuti
Když rybu, tak jedině čerstvou! Dá se říct, že toto pravidlo platí u masa všeobecně, ale u rybího masa to platí dvojnásob. Vepřové, vepřové,vepřové, drůbeží, drůbeží, hovězí a co ryba? Češi