TĚSTOVINY s CUKETOVO-LILKOVOU OMÁČKOU – rychlý RECEPT
Cuketová sezóna! V létě přichází období, kdy tento zelený skvost najdeme snad ve všech možných pokrmech a podobách. Buchty, koláče, zapékané dobroty, dušená cuketa, pečená cuketa, smažená cuketa.. Musíme si jí dosyta užít, dokud...
GNOCCHI s LOSOSEM, ŠPENÁTEM a SÝROVOU OMÁČKOU – rychlý RECEPT
Dneska jsme si pro Vás připravili další tip do kategorie Rychlé a jednoduché večeře. Po náročném dnu v práci není kolikrát nálada přemýšlet, co svým jedlíkům ukuchtit dobrého a právě proto Vám přinášíme tento...
MÍŠA DORT – jednoduchý RECEPT
Míša řezy jsou oblíbeným zákuskem nejen pro děti, ale jejich kouzlu podléhají i dospělí. Někoho chuť tvarohu přivádí do dětských let a nostalgických vzpomínek na mládí, někdo si ji spojuje s populární zmrzlinou.. Tak...
ŠPAGETY CARBONARA – rychlý RECEPT
Pro milovníky těstovin jsou špagety carbonara skvělou a rychlou večeří. Do 20 minut máte hotovo a zajisté si pochutnáte.
Na 2 porce si nachystejte..
INGREDIENCE:
200 g čerstvých špaget3 žloutky80 g parmazánu100 g slaninymáso nebo olejpepř, sůl
POSTUP:
1 Na...
4 nejlepší RECEPTY z PAK CHOI (čínské zelí)
Máte rádi asijskou kuchyni, chcete si připravit chutný salát nebo zkrátka hledáte netradiční surovinu, pomocí které byste dodali šmrnc svým oblíbeným pokrmům? V tom případě byste rozhodně měli dát šanci rostlině pak choi, kterou...
CHŘESTOVÉ RIZOTO arborio s panenkou – jednoduchý RECEPT
Chřestová sezona je tu a byla by velká škoda tento skvost v kuchyni nevyužít na 100 %. Bílý chřest přivítáme v receptu na výtečné rizoto s grilovanou vepřovou panenkou.
V hlavní roli chřest!
Krémové risotto z...
5 věcí, jak zaručeně poznat čerstvou rybu!?
Když rybu, tak jedině čerstvou! Dá se říct, že toto pravidlo platí u masa všeobecně, ale u rybího masa to platí dvojnásob. Vepřové, vepřové,vepřové, drůbeží, drůbeží, hovězí a co ryba? Češi obecně nepatří k velkým...
5 nejlepších receptů GOJI / KUSTOVNICE čínské
Nevíte si rady, jak zpracovat Goji? Ačkoliv v minulosti nebyly tyto plody v našich zeměpisných šířkách příliš rozšířené, během posledních let si postupně našly své místo v mnoha českých domácnostech. Čerstvé bobule i chutné...
Nejlepší recepty z MANGOLDU
Stále oblíbenějším druhem zeleniny se v našich končinách postupem času stává mangold. Jeho listy totiž mají podobné uplatnění jako vzrostlý špenát a silné šťavnaté řapíky lze v kuchyni použít místo chřestu. Pokud si i...
5 nejlepších receptů z AČOKČI
AČOKČA je fantastická zelenina, která je velmi jednoduchá na pěstování, má mnoho plodů a dá se využít v kuchyni na mnoho způsobů. Vybrali jsme 5 nejoblíbenějších receptů z ačokči, které si můžete vyzkoušet u...