Hotové kimchi byste měli skladovat v lednici. Podle konzumentů nejlépe chutná zhruba 2 týdny po ukončení fermentace, ale ve správných podmínkách dokáže vydržet klidně až 3 měsíce. Čím je kimchi starší, tím ovšem bývá kyselejší.
Zkuste 3 Nejlepší Domácí Recepty na KimchiJak Skladovat Kimchi?
autor: Blanka Kopřivová
Blanka Kopřivová
Už jako malá jsem se ráda motala v kuchyni a starala se o svou zahrádku. Když jsem se později rozhodla vystudovat vyšší odbornou zdravotnickou školu, pěstitelská vášeň mě rozhodně neopustila. Dnes pracuji jako výživová poradkyně a zajímám se o všechno, co souvisí se zdravým životním stylem, ale hodně mě baví i astrologie nebo různé vychytávky do domácnosti. Volný čas trávím zvelebováním zahrádky, vymýšlením nových receptů a experimentováním s vypěstovanými surovinami. Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky z vlastní zahrádky mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři. Nejraději ale vařím a peču pro svou početnou rodinu a své recepty moc ráda předávám dál. Proto jsem se rozhodla své zkušenosti promítnout do článků, které mohou pomoci zahrádkářským začátečníkům, zkušeným pěstitelům i nadšeným kuchařům.